1) inzerát krásná plasma 55 za pěkné peníze v podstatě za barákem. Hned píšu, ale dozvídám se, že prodejce je na druhé straně republiky a už má další zájemce (inzerát tam visel tak 20s) a že jestli chci jistotu, tak ji pošle balíkem (jasný, každý sebou bere na cestu TV velikosti sádrokartonové desky).Trvám na osobním převzetí, samozřejmě už bez kontaktu. Inzerát nacházím za pár dní na jiném serveru,ze srandy píšu z jiného mailu.Prodejce dokonce sám navrhuje osobní předání,ale jen asi hodinu (opět odjíždí na druhý konec republiky).Píšu, že to v pohodě stíhám a samozřejmě bez odpovědi. Třešničkou na dortu je pak to,že inzerát označím jako podvodný,ale je tam doteď.Proto jsem dal inzerát, že je to podvodník, ale varování od admina došlo mě

2) inzerát opět kousek ode mě. Cena trochu vyšší,ale zase s výbavou (3d brýle atd.) a tak se domlouváme na rozumném kompromisu (jen SMS), píše, že mi ji doveze na půl cesty,ale já ten den nemůžu. Druhý den píšu, že si pro ni přijedu,ale cena je o 500Kč vyšší s tím,že cena platila jen den. Má na to právo,ale jednání jak sviňa. Seru na něj, ale za pár dní se nic neobjevilo, tak zkouším znovu, dostáváme se na kompromis, ale předání jen na parkovišti a ještě uražené sms, že si chci TV vyzkoušet a že mu nevěřím.
3) inzerát klasika, divná čeština, pošlu balíkem, máme ve skladě mimo ČR
4) inzerát, divná čeština, ale spíš dement než jak přes google. Umřel mi tatínek, tak na to nemám čas a místo toho, aby jste přijel vyzkoušel , zaplatil a byl za 15 minut v prdeli, budu radší TV balit, vozit někam na DPD ale prostě ho pošlu jen poštou.
a teď poslední co mě vytočil 5) z nouze zjišťuju už vzdálenější okruh a nacházím krásnou Panasonic v záruce, pomalu vlajková loď. Domluva se ženskou napikaču, uvedný jen mail, který vyzvedává snad 1x denně. 3 den - dnes konečně mám telefon, domluvíme. Já zajišťuju kamoše, má větší auto, diesel - ušetřím na palivu, balím peřiny, polystryren a já nevím co vše pro bezpečný provoz, čekám kamoše, který za mnou jede v neděli podvečer po tom, co celý dne makal na stavbě. Volám ženské abych upřesnil adresu, típne mě to a zá pár sekund sms s tím, že s prodejem nesouhlasí manžel (který ještě před chvílí zjišťoval jestli má krabici na TV) a že prodej padá. Ještě že to neřekla, když už bych byl na dálnici, to bych asi dorazil, zazvonil, dal pěstí oběma a valil zpět.
A to se ani nezmiňuju o inzerátech, kde je kontakt jen na mail, odpověď žádná, nebo to, že je jiný zájemce a dají vědět, jak to dopladlo a pak ticho po pěšině. To jsem si už zvykl.
Vím, dlouhé, ale musel jsem si někde ulevit, tak to pak klidně smažte.