ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Zdravím, psal jsem již do sekce koupím, ale bohužel nikdo neodpověděl. Sháním písmena na nádrž Rexe 11.. Velké "K" a "w" by mi stačilo.. momentálně tam mám nápis "aasaki" a to není pěkné. Jsou to zlaté písmenka (klidně stříbrné nebo růžové - přestříkám), tuším že nemusím víc popisovat vzhledem k názvu vlákna.
Kdyby někdo doma měl tak bych určitě odkoupil. Případně i budíky na zrx. Kompletní přístroj nebo pouze tachometr. Na netu jsem toho moc nenašel, když nepočítám zahraniční portály ke kterým nemám zrovna jednoduchý přístup. Mám tam ze zephyra a ukazuje špatně. Ale vypadá to docela dobře..
jenže zephyr má 18ctku kolo podle manuálu a tak to ukazuje nepřesně. Taková je má teorie... předem díky za reakce a do nové sezony hodně ujetých kilometrů a co nejmenší poserproužek 

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
PMSixtiu píše:Zdravím, psal jsem již do sekce koupím, ale bohužel nikdo neodpověděl. Sháním písmena na nádrž Rexe 11.. Velké "K" a "w" by mi stačilo.. momentálně tam mám nápis "aasaki" a to není pěkné. Jsou to zlaté písmenka (klidně stříbrné nebo růžové - přestříkám), tuším že nemusím víc popisovat vzhledem k názvu vlákna.Kdyby někdo doma měl tak bych určitě odkoupil. Případně i budíky na zrx. Kompletní přístroj nebo pouze tachometr. Na netu jsem toho moc nenašel, když nepočítám zahraniční portály ke kterým nemám zrovna jednoduchý přístup. Mám tam ze zephyra a ukazuje špatně. Ale vypadá to docela dobře..
jenže zephyr má 18ctku kolo podle manuálu a tak to ukazuje nepřesně. Taková je má teorie... předem díky za reakce a do nové sezony hodně ujetých kilometrů a co nejmenší poserproužek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
To sem mu řikal dneska taky. Ale to mi ty fotky ukazoval na mobilu. Takhle na počítači to zas tak zle nevypadá 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Tildo sorry ale ty bílé pneu, to je trošku humus....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
bile pneu by byly mozna fajn, kdyby nebyly na bilych rafcich... takhle to vypada jak galuskac...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- galuskáč vypadá líp - - - tak nějak lechčejcKankX píše:bile pneu by byly mozna fajn, kdyby nebyly na bilych rafcich... takhle to vypada jak galuskac...

ZX9R ninja - macíček
jo ty pneu jsou trochu úlet
ale byl to testovací kousek, Tequilova premiéra, tak si s tim hrál a zkoušel co ta barva umí 
zatim to tam nechám, ale časem to z pneu sloupnu a nechám jen bílý ráfky
tady ještě jedna za normálního světla

zatim to tam nechám, ale časem to z pneu sloupnu a nechám jen bílý ráfky

tady ještě jedna za normálního světla

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Sloupni to radši hned
jako pokus dobrý, k černejm ráfkům by to třeba šlo.

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...tak to aby si teď jezdil raději jen se suchým řetězem!Tilda píše:j...nechám jen bílý ráfky

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- - i za světla to vypadá blbě

ZX9R ninja - macíček
Ladis: no už počítám s tim že čištěním kol strávim skoro stejně času jako samotným ježděním
bílý kola jsem měl na TZR a udržovat je bílý dalo hooodně práce
ale když vono to vypadá tak pěkně
kawasan: přestříkat netřeba, je to nějaká spešl barva která se po zaschnutí chová jako folie, takže to půjde doslova sloupnout

kawasan: přestříkat netřeba, je to nějaká spešl barva která se po zaschnutí chová jako folie, takže to půjde doslova sloupnout

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#