ABS
-
ABS
Majitelé motocyklu s ABS napište sem plusy X minusy v provozu. A pokud někdo ABS na moto doplňovali, napište cenu.
Děkuji
Děkuji
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ABS
zajimavy dotaz...
v provozu neznam zadne minus... mam to na dvou motorkach a bez toho uz bych motorku nechtel, na Z1000 mi to jednou "zachranilo" zivot. Minus to muze mit leda kdyz chces jezdit po prednim, ale i to borci zvladnou
v provozu neznam zadne minus... mam to na dvou motorkach a bez toho uz bych motorku nechtel, na Z1000 mi to jednou "zachranilo" zivot. Minus to muze mit leda kdyz chces jezdit po prednim, ale i to borci zvladnou

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
ABS...???????
zbytecna vymozenost ne ??? kazda inovativni novinka je na ho*no ne ???miliony tech co to nemaj ti reknou ze je to nanic...zatim tech par co to ma uprimne napise ze je to neobtezuje a ze dobra vec to je...
za me ANO...vyzkouseno a jak pise Kankx na vode uz jsem dvakrat poznal ze to k zahozeni neni...
zbytecna vymozenost ne ??? kazda inovativni novinka je na ho*no ne ???miliony tech co to nemaj ti reknou ze je to nanic...zatim tech par co to ma uprimne napise ze je to neobtezuje a ze dobra vec to je...
za me ANO...vyzkouseno a jak pise Kankx na vode uz jsem dvakrat poznal ze to k zahozeni neni...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Štěstí, žes to nezahodil:)MARTY píše:ABS...???????
G
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
ok, názory jsou kladné, dá se abs přimontovat na motku co to nemá z výroby
a na kolik to asi tak přijde

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
no, jelikož to jako příplatková výbava vychází okolo 25 tyček, určitě dodatečná monntáž bude stát podobně, spíš víc... otázka je, jestli vůbec někdo bude ochotnej to dodatečně namontovat...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
nebude.. znamená to poměrně dost komplikovanou montáž a hlavně by to bylo mnohem dražší - některý komponenty jsou úplně jiný, takže by jsi za cenu náhradních dílů kupoval nové věci.. popravdě jsem neslyšel o tom, že by někdo domontoval ABS na auto, nebo moto.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z1000 s ABS bylo drazsi o 40 tis.misak39 píše:no, jelikož to jako příplatková výbava vychází okolo 25 tyček, určitě dodatečná monntáž bude stát podobně, spíš víc... otázka je, jestli vůbec někdo bude ochotnej to dodatečně namontovat...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak... tezko to tam dodatecne nekdo doinstaluje a hlavne to pujde nejspij jen na motorky ktere se delali i ve verzi ABS, ridici jednotka, hydraulika...Zdrahy píše:nebude.. znamená to poměrně dost komplikovanou montáž a hlavně by to bylo mnohem dražší - některý komponenty jsou úplně jiný, takže by jsi za cenu náhradních dílů kupoval nové věci.. popravdě jsem neslyšel o tom, že by někdo domontoval ABS na auto, nebo moto.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
s ABS bys uz nemohl predvadet takovy efektni dobrzdeni jako za Kankxem v AndoreSumavaCZ píše:Ser na něj, ABS je pro ty co neumí brzdit.![]()
![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#