To je přesný ze zákona to mít musíš, ale když přijde na věc serou na Tebe. Teď mě nasírá zdravotnictví, platíš zdravotnía sociální a když je potřebuješ serou na Tebe, příklad Petě nebylo nejlépe, normální nachlazení, v požehnaném stavu normální léky nemůžeš, voláš k doktorovi, že se tam zastaví, jestli by nebylo možné vzhledem k jejímu stavu ji vzít přednostně před důchodcema, aby tam nemusela sedět v čekárně aby nechytla další bacili, doktor Ti řekne, že máš jet na pohotovost, protože on má ordinační hodiny a už teď má plno. Poslal jsem ho do prdele a Peťa vydržela do odpoledne a zajela tam, dostala spucuňk jak se to já jokožto její manžel chovám k panu doktorovi, chodíme oba ke stejnému obvoďákovi a až se tam dostanu, tak uvidí, nechám si udělat výpis karty pacienta a běda, jak tam bude něco navíc, podávám trestní oznámení a přehlašuju se k jinému doktorovi a po webu mu udělám takovou reklamu, že se z toho podělá, na co platím zdravotní a sociální, a když to potřebuju pošlou tě na pohotovost za 100,- Kč ??????? Umím pochopit poplatky, ale v tom případě přestávám platit zdravotní pojištění, když si musím vše platit.... Ale nic kdyžtak to smázněte ať to tady Tildovi nezasírám