ZZR 1400
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne jsem v CR a koukam poprve na "svoji" motorku
je proste krasna, kazdopadne me se libi dva laufy a uz jsem koukal po Yushimure, maj moc pekny vecicky, ale jak jsem psal, chci si tohle leto s novou motkou uzit naplno a dalsi investovani si necham na dalsi zimu... 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem koukal po Yoshimure, ma to vsak jeden hacek... nema homologaciJirka_Z píše:Tak konecne jsem v CR a koukam poprve na "svoji" motorku![]()
je proste krasna, kazdopadne me se libi dva laufy a uz jsem koukal po Yushimure, maj moc pekny vecicky, ale jak jsem psal, chci si tohle leto s novou motkou uzit naplno a dalsi investovani si necham na dalsi zimu...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
jsem tohle sice nepochopil ale budiz...KankX píše:ted jsem koukal v CR na netu a maji je tam za stejnou cenu... jak ty "Martyho" s jednou nebo ty dve... jo casy se porad meni
komplet system vcetne svodu jednolauf
koncovky s nadstavcema dva laufy...
cena me nezajima...mam svou a ta je hooodne dobra...ikdyz se casy meni

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dik Honzo, drobet jsem se "vyšťavil" z penizku a jelikoz si chci uzit leto a ne jenom setrit tak to planuju az na zimu, ale urcite budou dva, dneska jsem kecal s Martym a proste se nekomu libi jeden a nekomu dva, musim uznat, ze je peknej ten co tam ma Marty s Romanem, ale v mych ocich jedine dva, nejak to vyresim, urcite chci komplet svody + konce at to stoji co to stoji, tuhle motku miluju a chci ji mit porad 
Jinak jsem dnes videl tu krasnou "trojici" co je na fotkach na zivo a je to parada, vubec mi nevadi, ze mam "tuctovej" autobus
, me se libi a to mi jde 

Jinak jsem dnes videl tu krasnou "trojici" co je na fotkach na zivo a je to parada, vubec mi nevadi, ze mam "tuctovej" autobus

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
tuctovej autobus ??? ses vul ?? at si pise a kritizuje kdo chce co chce ta masina urcite kvalitni je a hezka taky a to uz v zakladu...my tunime jen proto ze nevime co s penezma
mas tam voe krasnej komplet kryt sedla v origo barve...nadherne packy PAZZO...urcite hoooodne ucinnej a hezkej plexi stit...a zbytek ucelnych veci tam na tutti jeste das...
uz ted je hezka...a to moc...

mas tam voe krasnej komplet kryt sedla v origo barve...nadherne packy PAZZO...urcite hoooodne ucinnej a hezkej plexi stit...a zbytek ucelnych veci tam na tutti jeste das...
uz ted je hezka...a to moc...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná