Copak ti vadí se s ní skamarádit?Kuba ZRX píše:nějak s tou dvanáctkou nejsem pořád kamarád, ale to přijdeJana Kawa píše:a co? spokojenost?Kuba ZRX píše:já už najel prvních 70 km
jaro
Dnes konecne prvnich jarnich cca 100km. Proste nadhera a peklo v jednom....
Bomba!

Rex je nalestenej, vyprane kosicky a nova retezovka.
Jeste par drobnosti, ale hlavne jezdit, jezdit, jezdit...
Podle me ma ZX-12R velice solidni spodek, stred i vrsek. Je to nejaka doba, co jsem na ni jel, ale zazitek to byl... ale Rex je Rex...

Podle me ma ZX-12R velice solidni spodek, stred i vrsek. Je to nejaka doba, co jsem na ni jel, ale zazitek to byl... ale Rex je Rex...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Kuba
- Ghostrider
motorově je perfektní, jede od spoda až do konce, až je to nuda, jak elektromotor.Honza-Zed píše:Dnes konecne prvnich jarnich cca 100km. Proste nadhera a peklo v jednom....Bomba!
Podle me ma ZX-12R velice solidni spodek, stred i vrsek. Je to nejaka doba, co jsem na ni jel, ale zazitek to byl... ale Rex je Rex...![]()
Zlatý rex, nechceš ho prodat..............ale dyť já na něj stejně nemám peníze

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Koukal jsem na fotky z Ace cafe, co byli kluci na vylete. Jeden z vyfocenych Rexu mel sedlo, presne takove, jake bych si predstavoval.ZRX 1984 píše:Ještě tomu chybí sedýlko od Kinga......Nějaký pěkňoučký by mu sedělo
Sedlo zacnu resit casem, nejdriv bych mel vyresit nefunkcni tacho. V servisu ho dali dohromady, ale bylo mi receno, ze je to tak do*rdany, ze nevi jak dlouho vydrzi. Vcera ve 220 udelalo tacho papa a umrelo...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Kubiku kdybych byl mlady, rozverny a vedel o jine, hezci, lepsi a mene PEKELNE, tak ti ho dam zpet...Kuba ZRX píše:motorově je perfektní, jede od spoda až do konce, až je to nuda, jak elektromotor.Honza-Zed píše:Dnes konecne prvnich jarnich cca 100km. Proste nadhera a peklo v jednom....Bomba!
Podle me ma ZX-12R velice solidni spodek, stred i vrsek. Je to nejaka doba, co jsem na ni jel, ale zazitek to byl... ale Rex je Rex...![]()
Zlatý rex, nechceš ho prodat..............ale dyť já na něj stejně nemám peníze![]()
...ani jeden z bodu nesplnuji...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
motorově je perfektní, jede od spoda až do konce, až je to nuda, jak elektromotor.
[/quote]
za ty love co jsi ji poridil se ji lehce zbavis..tak furt neplac a neboj..zajemci se za tu cenu najdou a jeste budou stat ve fronte...

za ty love co jsi ji poridil se ji lehce zbavis..tak furt neplac a neboj..zajemci se za tu cenu najdou a jeste budou stat ve fronte...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
vcera jsme meli kratke sezeni...Kuba a Roman tam byli na masinach..kua jsem uprimne zavidel...do pr....uz bych se asi take svezl..ted nas ceka par spatnych pocasovych dni ale duben uz dam..,.a uz se bude zajizdet...
uz se tesim jak rano vyjedu...vyjedem...a pojedom do ......

uz se tesim jak rano vyjedu...vyjedem...a pojedom do ......

ZZR 1400 RR Hujda lenošná