ZRX IV.
Kdyz jsem mel pujcenou dvanacku, take jsem se necitil... Kvuli tomu jsem poridil rexe...Kuba ZRX píše:tak jsem seděl na té ZX12 a nějak se na tom necejtím, koupil bych nějakého rexe, třeba toho od Honzíka, zvednu si hypotéku a bude.
ach jo, rexíku, kde jsi, vrať se
Bohuzel te musis zklamat, Rex sednul jak prdel na hrnec...
Uvazoval jsem, co bych poridil misto Rexe... na nic jsem neprisel. Sice mam jeden mnoholety sen, ale neni zeleny...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Uvazoval jsem, co bych poridil misto Rexe... na nic jsem neprisel. Sice mam jeden mnoholety sen, ale neni zeleny..
To jsme na tom úplně stejně, není náhrady za Rexa, mě ještě docela oslovila devítka a na stará kolena bych chtěl své HD, ale teďka vidím že VN 2000 bude tou správnou volbou....
To jsme na tom úplně stejně, není náhrady za Rexa, mě ještě docela oslovila devítka a na stará kolena bych chtěl své HD, ale teďka vidím že VN 2000 bude tou správnou volbou....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
pro Kubu jen a jen pravdu
Verdikt
První dojmy z testu předprodukčního modelu Kawasaki Z1000 jsou více než dobré a byli jsme spokojeni takřka se všemi vlastnostmi tohoto modelu. Motor nás uchvátil skvělým zátahem a celkovou agilitou, líbily se nám také jízdní vlastnosti, které se dají srovnat i se superbikem a výbava patří v této kategorii mezi úplně nejlepší. O spolehlivosti se toho zatím příliš neví, ale věříme, že bude bezproblémová a po stránce dílenského zpracování jsme neměli ke Kawasaki Z1000 vůbec žádné výhrady.
proste krasnej stroj...
http://www.299kmh.com/uploads/kawasaki/ ... 2010-2.jpg

Verdikt
První dojmy z testu předprodukčního modelu Kawasaki Z1000 jsou více než dobré a byli jsme spokojeni takřka se všemi vlastnostmi tohoto modelu. Motor nás uchvátil skvělým zátahem a celkovou agilitou, líbily se nám také jízdní vlastnosti, které se dají srovnat i se superbikem a výbava patří v této kategorii mezi úplně nejlepší. O spolehlivosti se toho zatím příliš neví, ale věříme, že bude bezproblémová a po stránce dílenského zpracování jsme neměli ke Kawasaki Z1000 vůbec žádné výhrady.
proste krasnej stroj...
http://www.299kmh.com/uploads/kawasaki/ ... 2010-2.jpg
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
MartyMARTY píše:tvrdim ze Z1000 2010 konecne s motorem z desitky klidne nahradi rexe levou zadni...a to i vykonem a i vlastnostma...a je hezci ...hezciiiiiiii

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nic neni nenahraditelne...ani rex,,,,kdyby byl tak nenahraditelny uz ho mam...
Kuba J E MLADEJ...je mu teprve 37 a tak mu delo z1000 jako cestak musi vyhovovat...
kdyz uz tedy nebude chtit jineho Rexe...
ja mel naprosto a porad mam stejne pocity kdyz jsem o zx prisel...ale myslim ze jdu dal a doufam ze vys...
na druhou stranu kdyby byl LAWSON takovy super stroj delal by se dosud....
Kuba J E MLADEJ...je mu teprve 37 a tak mu delo z1000 jako cestak musi vyhovovat...
ja mel naprosto a porad mam stejne pocity kdyz jsem o zx prisel...ale myslim ze jdu dal a doufam ze vys...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Marty ... to nepochopis... a taky nerikam ze je to stroj pro kazdeho! Jsou lidi strelci a pro ne neni... jsou lidi kochaci a pro ne neni... jsou lidi cestovatele a pro ne taky neni... a pak jsou lidi kteri chteji vsechny predesle veci a pro ty JE rex jedina VOLBA !!!! ...pokud tedy nechteji nebo nemohou vlastnit treba 3 stroje pro kazdou cinnost zvlast.MARTY píše:nic neni nenahraditelne...ani rex,,,,kdyby byl tak nenahraditelny uz ho mam...
Rexe jsi nemel, tak to asi nepochopis, navic tvoje potreby motocyklu se zrovna s Rexem tak uplne neslucuji

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
souhlas...jen mu chci pomoci dusevne.....prozival jsem si a zatim prozivam asi to same svete div se...
proste jej nema...a musi dal...plakat nema cenu...litovat toho co udelal taky.....zase mu prodej pomohl k necemu jinemu...
vzdy je neco za neco...
apropo za ty love co koupil mou zx ji proda levou zadni...levou zadni,,,,
a muze poridit cokoli....
ani babu nenahradis se vsim vsudy...to on zna taky...a dobre...ale musi dal...prece kvuli rexovi byt peknemu neprestane jezdit...a kdyz bude chtit jezdit na necem musi...
ale na slzickach to nejde...ty nejedou...
a na zaver...Kuba mel myslim taky pozadavky na rexe stejneho razu jako mam ja...
proste jej nema...a musi dal...plakat nema cenu...litovat toho co udelal taky.....zase mu prodej pomohl k necemu jinemu...
vzdy je neco za neco...
apropo za ty love co koupil mou zx ji proda levou zadni...levou zadni,,,,
a muze poridit cokoli....
ani babu nenahradis se vsim vsudy...to on zna taky...a dobre...ale musi dal...prece kvuli rexovi byt peknemu neprestane jezdit...a kdyz bude chtit jezdit na necem musi...
ale na slzickach to nejde...ty nejedou...

a na zaver...Kuba mel myslim taky pozadavky na rexe stejneho razu jako mam ja...

Pravdou, je to, že Z 1000 ať jaká koliv rexe nenahradí a to z jednoho prostého důvodu, není tak pohodlný to Zetko, je to spíš takovej tvrdší naháč, na kterýho když navěšíš brašny a kufry a vyrazíš někam daleko ve dvou, tak to prostě bude utrpení, obdivuju Blanku, že na tom jela Itálii, já bych to nedal, bo jsem moc pohldlnej a mám rád své pohodlí, zadek atd. Jinak věřím, že nové Z1000 bude a je dobrej stroj, ale mě se prostě plastový věci nelíběj a moderní startrek vzhled už vůbec ne, nelíbí se mi přední světlo atd. Každopádně to nikomu nehaním, věřím že to bude dobrý svezení, budu-li mít možnost svezu se, ale tím to zkončí a jestli se mi jednou podaří zístak Edieho ve 1200 nebo Daega, budu na vrcholu blaha a když se teďka rozhlížím za co univerzálního rexe vyměnit, nevím za co MT-01 mi ještě tak nějak tkví v oku, ale je to piáno a navíc to má otáčkov¨měr jen do 5 tis nebodo kolika, takže rex až do zestárnutí mého a pak VN 2000 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909