vyjedeme ještě?
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Cowboycolo píše:...nemam kam vsadit blinkry....

Znamení o změně směru jízdy § 30 ods. 4)
Znamení o změně směru jízdy se dává směrovými světly. Není-li jimi vozidlo vybaveno nebo při jejich poruše, dává se znamení upažením. Paží ohnutou v lokti nahoru se dává znamení o změně směru jízdy na opačnou stranu. Vyžadují-li to okolnosti, zejména není-li znamení dávané směrovými světly nebo paží dostatečně viditelné například pro šířku nákladu nebo za snížené viditelnosti, musí se dávat znamení jiným zřetelným způsobem, například způsobilou a náležitě poučenou osobou.
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
srandisto...na Rexovi jsi jezdil za mnou, ani jsi nevedel jestli tam nejaky vpredu mam....ovsem s autobusem, kdo vi vidKankX píše:a ty je pouzivas???Cowboycolo píše:...ja z toho mam streeta...nestacil jsem ji nastrojit a novy kapoty jeste nejsou pripraveny, nemam kam vsadit blinkry
....
![]()
![]()

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
[Znamení o změně směru jízdy § 30 ods. 4)
Znamení o změně směru jízdy se dává směrovými světly. Není-li jimi vozidlo vybaveno nebo při jejich poruše, dává se znamení upažením. Paží ohnutou v lokti nahoru se dává znamení o změně směru jízdy na opačnou stranu. Vyžadují-li to okolnosti, zejména není-li znamení dávané směrovými světly nebo paží dostatečně viditelné například pro šířku nákladu nebo za snížené viditelnosti, musí se dávat znamení jiným zřetelným způsobem, například způsobilou a náležitě poučenou osobou.[/quote]
§ 5 odst. 1: Povinnosti řidiče: Řidič je kromě povinností uvedených v § 4 dále povinen
a) užít vozidlo, které splňuje technické podmínky stanovené zvláštním právním předpisem 2),.....
Sice to neukecáš, ale mávat ploutví na silnici, někde ve 180km/h, že by opět téma pozdravu KAWáků?

Znamení o změně směru jízdy se dává směrovými světly. Není-li jimi vozidlo vybaveno nebo při jejich poruše, dává se znamení upažením. Paží ohnutou v lokti nahoru se dává znamení o změně směru jízdy na opačnou stranu. Vyžadují-li to okolnosti, zejména není-li znamení dávané směrovými světly nebo paží dostatečně viditelné například pro šířku nákladu nebo za snížené viditelnosti, musí se dávat znamení jiným zřetelným způsobem, například způsobilou a náležitě poučenou osobou.[/quote]

a) užít vozidlo, které splňuje technické podmínky stanovené zvláštním právním předpisem 2),.....
Sice to neukecáš, ale mávat ploutví na silnici, někde ve 180km/h, že by opět téma pozdravu KAWáků?

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes vyjel a najel cca 150km... ale zazitek zadnej, vlastne me to vubec nebavilo. Ac se to z auta nezda, tak i pekne silnice jsou neskutecne spinave. Takze prestoze bylo uplne nadherne, modra obloha a 14 st.C, tak to byla tezka nuda a zbytecna jizda
...uz na to asi letos prdim. Kdykoliv jsem vzal trosku vic za plyn na 2 rychlostni st. tak se mi protacelo zadni kolo
...bylo to o presdrzku, mozna tak na skutru by to jeste slo 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
a to jsi napsal krasne....ty tve kone na techto zimnich cestach zdanlive dobrych neudrzis za plotem...maj snahu se rozebehnout kamkoli...jen ne tam kde to boli...tam ne kamo...zazimuj...jako jaKankX píše:tak jsem dnes vyjel a najel cca 150km... ale zazitek zadnej, vlastne me to vubec nebavilo. Ac se to z auta nezda, tak i pekne silnice jsou neskutecne spinave. Takze prestoze bylo uplne nadherne, modra obloha a 14 st.C, tak to byla tezka nuda a zbytecna jizda...uz na to asi letos prdim. Kdykoliv jsem vzal trosku vic za plyn na 2 rychlostni st. tak se mi protacelo zadni kolo
...bylo to o presdrzku, mozna tak na skutru by to jeste slo

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Je zima, i auto na zimákách na tom sajrajtu každou chvilku hrabe
to už není o pocitu z ježdění, ale o úchylce
Teď jsem jel kus za borcem na FZ1 a jel celou dobu 50km v hod a já jsem se z něj málem po*ral protože ho nebylo kde předjet.. než se na tom takhle blemcat, to už počkám až bude zase líp

Teď jsem jel kus za borcem na FZ1 a jel celou dobu 50km v hod a já jsem se z něj málem po*ral protože ho nebylo kde předjet.. než se na tom takhle blemcat, to už počkám až bude zase líp

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...se nedivim na tech vasich orezavatkachJana Kawa píše:my jsme se v sobotu krásně projeli, já 240 km/hod a Vláďa s Honzou mi ujížděli, nějak jsme si nevšimli, že by nám něco prokluzovalo![]()
pokud počasí vydrží, jedeme o víkendu zase

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer