Vhánělo mi to slzy do očí.........Beru si na starost, až se ke mě to DVD dostane rozmnožení a rozeslání... Je to fakt parádaKankX píše:...za to ja ale nemuzu ze jsi jen litala na motorce a malo se divala kolem sebeHelča píše:No třeba zrovna tu společnouKankX píše: a co bys chtela videt???....,ale i spoustu dalších,co jsi nafotil. Týden lítáš s foťákem a prdlajs jsme viděli
![]()
![]()
![]()
...jo a ta spolecna fotka je 100% u Martyho na DVD, ... coze
ty jsi nevidela Martyho DVD??? Tak to je ale ovsem velka chyba, to jsi o hodne prisla
...minimalne o tu atmosferu co panovala pri tom promitani
Kalendář CKC - 2010
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
...za to ja ale nemuzu ze jsi jen litala na motorce a malo se divala kolem sebe
...jo a ta spolecna fotka je 100% u Martyho na DVD, ... coze
ty jsi nevidela Martyho DVD??? Tak to je ale ovsem velka chyba, to jsi o hodne prisla
...minimalne o tu atmosferu co panovala pri tom promitani
[/quote]
a propo, kalendář jedna věc a co kniha Kanxi, bude nějaká? Slovinsko bylo obvzláště podařené a Itoška nebude?

a propo, kalendář jedna věc a co kniha Kanxi, bude nějaká? Slovinsko bylo obvzláště podařené a Itoška nebude?

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Rosnička 250R
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme s Peťou prohlídli všechny fotky nám dostupné a vyselektovali jsme dobrých 30 fotek, když se mi to podaří večer se sem dostat, bo jsem hlava děravá a flešku jsem zapomněl doma, tak to můžete zkouknout, co jsme vybrali, nebo to chceš Ladis do mejliku? Viděl bych to na dvě fotky na jednu stránku což? Je toho fakt mrtě a z tý Itošky jejejejeje, tak je statisíce fotek.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
pokusím se dneska docvičit dřív a zkusím to urobit....Ladis píše:Jaká bude kompozice jednotlivých stránek ještě přesně nevím..., ale pevně věřím, že se bude líbit a do vánoc to stihnem! Jinak ty fotky sem klidně dej, ale jestli tě můžu poprosit, pošli mi je v jednom balíku i na mail, díky moc!
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909