IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
smůla
tak je to v pejru : Bohužel nemůžu dorazit - mimoušek se rozhodl , že bude mít už konečnš zuby !! Ale bohužel to nejde samo , ( horečky a spousta brečení ) Takže musíme zůstat doma. Budu na Vás myslet a přát ať se vše vydaří jak má !! ps: pozdravujte děcka na Velehradu !!
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
- farmář
- Ghostrider

já už jsem zpátky na farmě
měl jsem tu nějaké povinnosti, je zajímavé, že nic nic a jen co odjedu ....normálně po dojezdu toho bylo mnohem víc, už jsem bagroval i vodu, inu....
Cesta byla dobrá, nepotkal jsem ani do Brna ani z Brna přes Náměšť a Třebíč jediného policajta, ani kapka vody, pod mrakem strašně a až za Telčí místy mokrá cesta.
Unavenej jsem jako blázen, taky kdo jinej by odjel před tombolou,že
Mave chtěl jsem se ještě stavit ale z tohohle směru jsem to přefrčel ani jsem nevěděl jak
Ahoj Farmář.
Cesta byla dobrá, nepotkal jsem ani do Brna ani z Brna přes Náměšť a Třebíč jediného policajta, ani kapka vody, pod mrakem strašně a až za Telčí místy mokrá cesta.
Unavenej jsem jako blázen, taky kdo jinej by odjel před tombolou,že
Mave chtěl jsem se ještě stavit ale z tohohle směru jsem to přefrčel ani jsem nevěděl jak
Ahoj Farmář.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider

http://s184.photobucket.com/albums/x291 ... lynky2009/
kvalitu jsem leckdy nahradil množstvím. Zdrahymu se omlouvám, ale to nešlo nedat
kvalitu jsem leckdy nahradil množstvím. Zdrahymu se omlouvám, ale to nešlo nedat
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060