Ahoj přátelé a hlavně ti kteří sedlají nakebike. Potřeboval bych poradit. Již mám nakoupené skoro všechny díly na svůj stroj. Jelikož o tom hodně lidí mluví, tak i já koupil široká (motokros s hrazdou) řidítka místo originálních. Ale než je tam budu instalovat, rád bych věděl jestli je musím nějak upravit. Nerad bych je nandával a následně sundával, nechci si je odříd.
Díky za radu
Široký řidítka
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Široký řidítka
.......ZR7 - 2000........
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
\\\\CKC # 991////
pokud si vyberes riditka se stejnym prumerem trubky tak by nemel byt zadnej problem. taky jsem menil na ZR7 za sirsi. origo jsou cca 70cm siroky, ja daval 80cm. neni ani problem s plynovym a spojkovym lankem. soucasne s riditkama jsem menil i brzdovy hadice za opleteny, nechal jsem je vyrobit o 10cm delsi nez originalni, ale pripada mi ze jsou zbytecne dlouhy, takze i brzdova hadice by teoreticky mela stacit na sirsi riditka.
u gripu me nenapadalo kontrolovat prumer ale sedi dobre
a u zavazicek jsem mel 3 ruzne tlusty gumovy vlozky aby pasovaly na ruzny prumery riditek 
u gripu me nenapadalo kontrolovat prumer ale sedi dobre

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
kluci díky, pokud vše dopadne budu dneska strojit
. Už mi chybí akorát přední blatník a řidítka, které mám objednané z polského Allegra. Takže doufám, když benzín a lakyrník požehnají, že chytnu alespoň konec seznony 

.......ZR7 - 2000........
\\\\CKC # 991////
\\\\CKC # 991////