Čau,
kdysi jsem někde četl, že u ZZR 1100 bylo dobré otočit excentrický napínák řetězu tak, aby se zadní část motorky zvýšila - prý to přineslo lepší jízdní vlastnosti (už si nevzpomíním jaké konkrétně).
Zkoušel to někdo udělat u ZRX? Pokud ano, pozoroval jste někdo nějakou změnu k lepšímu??
Ondra
ZRX 1200 - otočení napínáku řetězu??
-
cau, u rexe to mam zvyseny uz od koupi takze nevim jake to je v te druhe poloze = takze vlastne sory za ot
pro zlepseni vlastnosti podvozku ma dost jinejch cvakatek, kolecek a sroubku kterejma pro sebe rexe dokazes v poho naladit
pokud ani to neprinese uspokojeni, zrejme jsi s rexem slapl vedle a hodil by se ti spise nejakej kelimek
na jinym foru sem se docet ze otoceni je spise pouzivano jezdci vyssi postavy, aby byl rex jaksi vyssi,ale ze by to melo nejaky dopad na jizdni vlastnosti jsem se nedovedel
pro zlepseni vlastnosti podvozku ma dost jinejch cvakatek, kolecek a sroubku kterejma pro sebe rexe dokazes v poho naladit
pokud ani to neprinese uspokojeni, zrejme jsi s rexem slapl vedle a hodil by se ti spise nejakej kelimek

na jinym foru sem se docet ze otoceni je spise pouzivano jezdci vyssi postavy, aby byl rex jaksi vyssi,ale ze by to melo nejaky dopad na jizdni vlastnosti jsem se nedovedel

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006