Květen 2010 - Route 66 - dotaz
Chlapi to je můj životní sen, ale vzhledem k tomu, že příští rok jdu do hypotéky na 20 let, tak to vidím až na důchod, a mám to vymyšlený tak, že poletím do USA, koupím největšího harika a procestuju to tam a zpátky si odvezu harika domů a jednou s ním budu pochován....... Jinak nezapomeňtě že route 66 je prokletá indiánským šamanem.......
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Bych jel. Když už tam poletím, tak bych chtěl ale projed celý státy od východu na západ. Nějaké památky, přírodní parky, na Floridě vesmírný středisko a pod. Letět za louži a svést se jenom po 66 mi přijde trošku nerozumný.
Určo bych si tam motku nekupoval zjednoho prostého důvodu. Co když se to někde vysere? Pak jsou to další náklady. Takhle jenom zavoláš a oni se postarají.
Motku ti půjčí až den po příletu. Jednu noc musíš přespat v hotelu kvůli časovým pásmům.
Určo bych si tam motku nekupoval zjednoho prostého důvodu. Co když se to někde vysere? Pak jsou to další náklady. Takhle jenom zavoláš a oni se postarají.
Motku ti půjčí až den po příletu. Jednu noc musíš přespat v hotelu kvůli časovým pásmům.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
Nový HD se nemůže porouchatSumavaCZ píše:Bych jel. Když už tam poletím, tak bych chtěl ale projed celý státy od východu na západ. Nějaké památky, přírodní parky, na Floridě vesmírný středisko a pod. Letět za louži a svést se jenom po 66 mi přijde trošku nerozumný.

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
No ale když budeš dělat čurací pauzu a necháš ho nastartovanej, tak ti může odhopsat pekně daleko, třeba do příkopy. Vibrace jsou sviňa.ZRX 1984 píše:Nový HD se nemůže porouchatSumavaCZ píše:Bych jel. Když už tam poletím, tak bych chtěl ale projed celý státy od východu na západ. Nějaké památky, přírodní parky, na Floridě vesmírný středisko a pod. Letět za louži a svést se jenom po 66 mi přijde trošku nerozumný.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, minuly tyden jsem se vratil po mesici ze statu:
1. Krasny napad a da se udelat za rozumny peniz (50 - 150 papiru a desne zalezi co si clovek chce doprat za luxus)
2. Jet lag (nemoc z casoveho posunu) nevim co je - ani cetou tam, ani zpet - asi na to netrpim
3. Letenky - jak tu nekde zminil MARTY, da se zhruba od 7 letet na vychodni pobrezi - spis bych pocital tak 15 za letenku
4. Samotny naklady ve statech - ta nejvic variabilni polozka dle toho kolik kdo chce utratit a co si chce doprat- kdyz to zjednoduzsim...sluzby jsou stejne drahe jak u nas, zbozi 2x az 3x levnejsi, litr benzinu vychazi neco kolem 12-13 CZK
5. Motka at pujcena nebo koupena - nevidim problem ani v jednom
C.
1. Krasny napad a da se udelat za rozumny peniz (50 - 150 papiru a desne zalezi co si clovek chce doprat za luxus)
2. Jet lag (nemoc z casoveho posunu) nevim co je - ani cetou tam, ani zpet - asi na to netrpim
3. Letenky - jak tu nekde zminil MARTY, da se zhruba od 7 letet na vychodni pobrezi - spis bych pocital tak 15 za letenku
4. Samotny naklady ve statech - ta nejvic variabilni polozka dle toho kolik kdo chce utratit a co si chce doprat- kdyz to zjednoduzsim...sluzby jsou stejne drahe jak u nas, zbozi 2x az 3x levnejsi, litr benzinu vychazi neco kolem 12-13 CZK
5. Motka at pujcena nebo koupena - nevidim problem ani v jednom
C.
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
Motors píše:No ale když budeš dělat čurací pauzu a necháš ho nastartovanej, tak ti může odhopsat pekně daleko, třeba do příkopy. Vibrace jsou sviňa.ZRX 1984 píše:Nový HD se nemůže porouchatSumavaCZ píše:Bych jel. Když už tam poletím, tak bych chtěl ale projed celý státy od východu na západ. Nějaké památky, přírodní parky, na Floridě vesmírný středisko a pod. Letět za louži a svést se jenom po 66 mi přijde trošku nerozumný.

tak to sedí, poprskal jsem si monitor ...

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Roman - ZX12
- Easy slider