Protože to všiváci japonští okopírovali ode mě. Akorát tam domrdli bílé proužky aby mi nemuseli platit za autorská práva.milda píše:Nezabývám se analýzama ani moc nesleduju barevnost v průběhu výroby,ale tahle kombinace mi přišla nějaká netypická....
ZRX III.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Vostrý v těch levejch zatáčkách jak tam jsou jen ty svodidla bych to asi takhle nedal a to předjíždění toho bílýho auta před pravou zatáčkou taky dobrýKankX píše:mozna bych doplnil jeden odkaz, myslim ze do ZRX vlakna i patri...a navazuje na predchozi pripevek od Zdrahyho
http://www.youtube.com/watch?v=nvoyMmTKF9o
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- DoktorZRX
- Ghostrider

PěknýZRX 1984 píše:Vostrý v těch levejch zatáčkách jak tam jsou jen ty svodidla bych to asi takhle nedal a to předjíždění toho bílýho auta před pravou zatáčkou taky dobrýKankX píše:mozna bych doplnil jeden odkaz, myslim ze do ZRX vlakna i patri...a navazuje na predchozi pripevek od Zdrahyho
http://www.youtube.com/watch?v=nvoyMmTKF9o)))))
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Teamgreen
- Easy rider

Dovoluji si zcela neskromně oznámit, že v mojí garáži zaparkoval král ( pro neznalé latiny - Rex je latinské slovo pro “krále”), ale není to žádné béčko ( např. B-King a podobné napodobeniny motorek), je to fakt Král Králů. Je z r. 2005 - kombinace pruhů modrá - bílá, serviska s poctivými 6500 km. Jezdila ho jedna slečna v Německu než jí to maminka zatrhla. Je tedy ale fakt vážně skvělej, chtěl jsem si ho postavit do obýváku místo televize, ale bylo mi to jaksi, jak bych to řek slušně - nedovoleno, tak musí chudák stát v garáži. Je v origo stavu, kromě karbonového blatníčku nad zadním kolem. Budu sem asi občas dávat nějaké dotazy, které se budou pravděpodobně opakovat, ale věřte, že něco najít ve vláknech o ZRX je fakt dřina, i když jsem je několikrát přečetl, ale stejně jsem zapomněl, kde se o kterém problému nebo radě píše. Prosím předem za odpuštění a o trpělivost.
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
velka GRATULACETeamgreen píše:Dovoluji si zcela neskromně oznámit, že v mojí garáži zaparkoval král ( pro neznalé latiny - Rex je latinské slovo pro “krále”), ale není to žádné béčko ( např. B-King a podobné napodobeniny motorek), je to fakt Král Králů. Je z r. 2005 - kombinace pruhů modrá - bílá, serviska s poctivými 6500 km. Jezdila ho jedna slečna v Německu než jí to maminka zatrhla. Je tedy ale fakt vážně skvělej, chtěl jsem si ho postavit do obýváku místo televize, ale bylo mi to jaksi, jak bych to řek slušně - nedovoleno, tak musí chudák stát v garáži. Je v origo stavu, kromě karbonového blatníčku nad zadním kolem. Budu sem asi občas dávat nějaké dotazy, které se budou pravděpodobně opakovat, ale věřte, že něco najít ve vláknech o ZRX je fakt dřina, i když jsem je několikrát přečetl, ale stejně jsem zapomněl, kde se o kterém problému nebo radě píše. Prosím předem za odpuštění a o trpělivost.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Dobrá koupě!!
Ufff tak to ti Blahopřeji,myslím,že sehnat Rexíka v tak pěkném originálním stavu je dnes raritka!!!
Tak hodně kilásků a užívej síly Mr.Rexe

Tak hodně kilásků a užívej síly Mr.Rexe
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Retro '81:
Krásné fotky pro ty z Vás co shánějí historii KAWASAKI KZ 1000 ( Eddie Lawson, Wayne Rainey ) kvalitní rozlišení!
tady
tady
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______