Jezdíte na špičkách
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jazdim na ploche nohy, ked zrychlim, tiez presuvam......ja mam zase iny problem-zdá sa mi , ze riaditka drzim rukami blizko k u seba k stredu....mozno je to aj tym, ze mam kratke prsty a aj napriek tomu ze mam páčky na najblizsiu vzdialenosť, stále sa mi to zdá na mňa ďaleko...mozno blbosť. ale urcite sa každý zamýšľa nad nejakým tým detailom pri jazdení, je tak?? 

Gina- GPZ500S/2001
- farmář
- Ghostrider
Gino je, mne většinou zaráží, že dřív jsem hodně vysedal, mám krásné vzpomínky na zatáčky vedle motoru, ten horkej vzduch z něj a pohled vedle kola....no a teď nějak nic. Jen si už nejsem zcela jistý, jestli mi to chybí.
...ty naše silnice jsou čím dál lepší totiž. A také to bylo asi na lehčí motorce. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Petra už si vybírala prej místo v zatáčce....Nějak jsem se moc odvázal a zvolil nevšední úhel průjezdu,který nekorespondoval s postavením obuvi na stupačkách.
Blbý bylo,že jsem se lek.Pak už byla jenom starost se tam vejít tak,aby mi to na krajnici,kde byl bordel, neujelo...
Konec dobrý,všechno dobré.
Další zkušenost.
Pak už jsem si nožky hlídal a budu i nadále!!

Blbý bylo,že jsem se lek.Pak už byla jenom starost se tam vejít tak,aby mi to na krajnici,kde byl bordel, neujelo...
Konec dobrý,všechno dobré.
Další zkušenost.
Pak už jsem si nožky hlídal a budu i nadále!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576