my s Kingem chodime...me to nevaDoktorZRX píše:Vadilo by někomu kdyby byl Mišák s Jirkou na pokoji s Michalem a LenkouA Marty Kuba King a Roman spali spolu
CKC dovolená - Itálie 2009
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Me nevadi nic, dulezita je parta lidi a ta tam bude na 100% super takze beru cokoliv klidne spacak na balkone, ale se snidani

PS: V nedeli jsem se vratil z Brunicu (vazne nahoda), cesta tam celkem pohodova svizna jizda cca. 6,5h, cesta zpet svizna jizda, uz min pohodova (dost prselo a obcas snezilo) 5,5h, ale to uz jsme jeli spis jak na motorkach celkem rychle...

PS: V nedeli jsem se vratil z Brunicu (vazne nahoda), cesta tam celkem pohodova svizna jizda cca. 6,5h, cesta zpet svizna jizda, uz min pohodova (dost prselo a obcas snezilo) 5,5h, ale to uz jsme jeli spis jak na motorkach celkem rychle...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jani, můžeš prosím dát tento link http://www.terentis.com/ na první stranu místo původního, ať to nemusíme pořád hledat v tom množství stránek...díky! 
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Kuba
- Ghostrider

když koukám na to krásné místo, tak musím, prostě musím taky s váma
a lehnu si kam bude potřeba, ten návrh beru
ha a taky jsem zjistil, že mám 03.08. okruhové ježdění naSLOVAKIARINGu a Marek to už zaplatil......za oba.
tak na dovolenou za váma vyrazím až v úterý.....
a lehnu si kam bude potřeba, ten návrh beru
ha a taky jsem zjistil, že mám 03.08. okruhové ježdění naSLOVAKIARINGu a Marek to už zaplatil......za oba.
tak na dovolenou za váma vyrazím až v úterý.....
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak to tam budu muset zkusit zamluvit čtyřlůžák. No snad to ještě půjde. Jinak co jsem zamlouval, tak s náma počítaj.Jana Kawa píše:mrkni na druhý příspěvěk, nějak ty lidi na pokojích nevychází (když 2 odpadli)DoktorZRX píše:A pro koho ten čtyřlůžákJana Kawa píše:Doktore, tam je nějaký volný čtyřlůžák?
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160