tech fazeru je mozna uz jen 50, asi pred hodinou jeden stal kousek od malostransky a 2 policajti chodili okolo a beznadejne mavali rukama jakoze "no proste to nejede"milda píše:19 nových modelů FJR1300A P a 51 kusů modelů FZ6SA P
POLICIE na motorkách
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí, jak to tu probíráte, každej je pirát silnic dokud je motka v garáži
Jezdit s rozumem a neni co řešit. Obec 50 a mimo s rozumem do 120 a když vás chytěj, tak prostě litr a nasypat si popel na hlavu
Okruh = větší šance že to přežije a určo nezabije nikoho dalšího.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ano,všichni jsme jen lidi.....skoro všichni.
To by mě zajímalo,kolik švestek Ti při překročení rychlosti mimo něsto o 30km dá pokutu litr....
To by musel vymazat záznamy,protože při tomhle přestupku je to od 5000,- + správní poplatek 1000,- a body taky ubydou!! §§
Ale bohužel si ,když jedu devadesá, připadám hůř než když sedím v obýváku a usínám....
To by mě zajímalo,kolik švestek Ti při překročení rychlosti mimo něsto o 30km dá pokutu litr....
To by musel vymazat záznamy,protože při tomhle přestupku je to od 5000,- + správní poplatek 1000,- a body taky ubydou!! §§
Ale bohužel si ,když jedu devadesá, připadám hůř než když sedím v obýváku a usínám....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tomu rozumím...jezdím "+20" proti usnutí!!!milda píše:Ano,všichni jsme jen lidi.....skoro všichni.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Prosim Tě Honzo,zas tak pomalu jsi nejel,bylo to piánko,jak jsme se domluvili!!KankX píše:...aha tak proto mam ten prusvih s pomalou jizdou, ted uz tomu rozumim... tak to jsem opravdu nechtel aby jste za mnou usnulimilda píše:Ale bohužel si ,když jedu devadesá, připadám hůř než když sedím v obýváku a usínám....
Kdybys za to vzal,tak tě po třech zatáčkach nevidíme... známe se !!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
...se nemůžou divit, když všemocná TV Hovna oznámila začátek motosezony až na tento víkend...Motors píše:Kamarád policaj říkal, že je sice hezky že dostali nové motorky, ale prej jim stojí v garáži bo nemaj teď rozpočet na benál a bojí se aby to nerozbyli. Kluci co na tom mají jezdit sou natěšení a nic....
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- farmář
- Ghostrider

je to zkrátka klasika, nesměj si rozbít nové hračky hned a rozpočet na benál s nimi evidentně nepočítal. Něco jako....článek z novin:(hyp)máme třetí novej vrtulník....akorát nemáme na palivo ani pro jeden z nich, tak je nemůžete nikde vidět.Ale šetříme na dílech!
věřím, že se už chtějí také svézt.
Já se to snažím osobně do těch 120ti a neujíždím. Léda, že se stojícím schovám za náklaďák či tak, plus začnu předjíždět a já fakt v tu chvíli někoho mimo silnici s plácačkou nevidím
to už se mi párkrát stalo. A taky že jako napotvoru nebylo kde se schovat. Ale žádné drastické postihy nebyly.Nebyly tehdy body. Akorát jsem přidal bločky za pár tisíc na jednu zeď, takovej smolnej týden to tehdy byl

Já se to snažím osobně do těch 120ti a neujíždím. Léda, že se stojícím schovám za náklaďák či tak, plus začnu předjíždět a já fakt v tu chvíli někoho mimo silnici s plácačkou nevidím
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak už maj první (prokazatelně a zatím) motorečku pochroumanou...To bude peněz!!
Asi za to nemohl,ale aspoň vidí jaký to je a jak to na silnicích chodívá.Aspoň,že se mu nic nestalo.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/s ... amaze.html
Asi za to nemohl,ale aspoň vidí jaký to je a jak to na silnicích chodívá.Aspoň,že se mu nic nestalo.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/s ... amaze.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si ten článek přečetl. Alespoň ku...va ti poliši uvidí kdo za ty nehody může na vlasní kůži. Tady v Jihlavě už kvůli takovýmu řidiči je další pomníček mladýho kluka (on jel na výjezdu z města rychleji a z vedlejší mu do cesty vjelo auto).
To nám ty statistiky začínají brzo. Co se týče nehodovosti, tak jestli mám dobré informace, tak zavinění je z 60% na straně aut.
To nám ty statistiky začínají brzo. Co se týče nehodovosti, tak jestli mám dobré informace, tak zavinění je z 60% na straně aut.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
No, měl kluk policejní smolíka
Mě spíš serou ty blbý amatérský žvásty řídícího kašpara, kterej podle těch jeho keců sedlal tak naposled tříkolku
a pak taky slavná média bez rozdílu, protože ty jejich nenávistný útoky a tendenčně zaměřený informace jsou zralý na §198- Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, jenže to nikdo nazažaluje
Njn, ono už jméno dopravního ředitele určuje zaměření dopravky- žádnej Pomáhal, Chránil, Chválil, ale TRŽIL !!! Takže, co k tomu dodadat

Njn, ono už jméno dopravního ředitele určuje zaměření dopravky- žádnej Pomáhal, Chránil, Chválil, ale TRŽIL !!! Takže, co k tomu dodadat
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*