naloz dannyho do auta a prijedZdrahy píše:Jel bych moc rád, ale zase se mi vážně nechce nechávat Dannyho doma, když bude takhle krásně. Spíš se s ním seberu a vyrazím někam s ním...

naloz dannyho do auta a prijedZdrahy píše:Jel bych moc rád, ale zase se mi vážně nechce nechávat Dannyho doma, když bude takhle krásně. Spíš se s ním seberu a vyrazím někam s ním...
aaaanoZRX 1984 píše:Verčo, je to jednoduchý, když přijedeš od Opočna do Týniště, tak pojedeš pořád rovně až přijedeš k náměstí, tam se dáš doprava, přejedeš námko a na konci doleva a pak hnedka první možnou do leva je to trošku z kopce, tam přejedeš silnici č. 11 rovně a pojedeš po takových mostech a přijedeš do Albrechtic nad Orlicí. Máme tady jedinou velkou křižovatku, na který se ocitneš asi po půl kilometru co budeš v Albrechticích je to křižovatka u Hospody, to poznáš, tam se dáš doprava, jakoby nahoru do kopce a poslední ulice doprava a už mě najdeš, nechám rexe před barákem a už tady možná bude Mišák s Pepou. V kolem 10 kafíčko u mě a budeme pokračovat na Chrudim, neboj pojedeme pomaličku a nebo počkáme, ale Pepa taky nepojede určo palbu.....A já si chci odpočnout od všech pracovních starostí, takže taky kochačka
Další, komu se nechce číst...hrabalek.interna píše:Koukám,že tam bude celá republika a srazy kde se dá.Je to ve 13,00 ? jo na benzině od Křižanova ? to zůstalo ? Vyrazím ráno a dám trochu posázaví a dorazím do Žďáru.Jinak kdych něoho potkal po cestě předem se omlouvám ale neznám Vás.
Ne ve 13, ale ve 12 na tý Benziněhrabalek.interna píše:Koukám,že tam bude celá republika a srazy kde se dá.Je to ve 13,00 ? jo na benzině od Křižanova ? to zůstalo ? Vyrazím ráno a dám trochu posázaví a dorazím do Žďáru.Jinak kdych něoho potkal po cestě předem se omlouvám ale neznám Vás.