11.4. velikonoční vyjížďka
OK. Můžeme jet s vámi. Navrhoval bych sraz v Chlumci u Bikers Crownu. Tempo mi nevadí. Jen určete čas v kolik.Jana Kawa píše:Samčusi, my pojedeme Clumec - Pardubice - Chrudim a jedou i mladý, Petra může do 8000ot. takže 100 - 110 , takže Honzíkovi naproti nee, to by jsme zdržovali, toš tak
To Seky: přijeď tam taky ( do Chlumce )
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
Do Chlumce se mi 2X nechce mám to na druhý straně. Bydlím v Týništi nad Orlicí. Tak bych to viděl na sraz na Benzince v Chrudimi. Máte to z Chlumce tak 40 min. Tak jestli chcete o půl 11 vyrazit z Chlumce, čekal bych vás od 11 na Benzince v Chrudimi, na první od Pardubic po pravý straně, než se přejedou koleje. POjedu přes Pardubky, tak se třeba někde potkáme na rychlo drázeSamčus píše:OK. Můžeme jet s vámi. Navrhoval bych sraz v Chlumci u Bikers Crownu. Tempo mi nevadí. Jen určete čas v kolik.Jana Kawa píše:Samčusi, my pojedeme Clumec - Pardubice - Chrudim a jedou i mladý, Petra může do 8000ot. takže 100 - 110 , takže Honzíkovi naproti nee, to by jsme zdržovali, toš tak
To Seky: přijeď tam taky ( do Chlumce )

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chlumec je pro me mimo trasu (Beroun - Praha - Kolin - Chrudim) aspon tak jsem si to myslel, nesejdem se v Chrudimi nekde? Vubec to tam ale neznam, museli by jste me rict, kde mam zastavit... 
PS: Chtel jsem se pochlubit krasne nalestenou moji cernou laskou, ale jelikoz dneska prselo, tak je zase spinava...predem sorry

PS: Chtel jsem se pochlubit krasne nalestenou moji cernou laskou, ale jelikoz dneska prselo, tak je zase spinava...predem sorry

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nestresuj... najdeme optimalni cestuJirka_Z píše:Chlumec je pro me mimo trasu (Beroun - Praha - Kolin - Chrudim) aspon tak jsem si to myslel, nesejdem se v Chrudimi nekde? Vubec to tam ale neznam, museli by jste me rict, kde mam zastavit...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Z Týniště tak za 10 min. 10 hod chci jet na Pardubice a v Chrudimi se sejít ze zbytkem co povalej z Chlumce, jestli myslíš tuhle cestu vrchemmisak39 píše:a v kolik pojedeš z Týniska? Jel bych, ale přes Poličku jsou hnusný rozbitý silnice, tak bych to zkusil vrchem...

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jakmile napíšou Samčus s Janou, že by to šlo se sejít na 11 v Chrudimi, tak by to šlo v Chrudimi. Ty bys asi přijel od Čáslavi, že jo? Tak bys to vzal směrem na Pardubice a na výjezdu bys měl po levý ruce benzinku, tak tam tak nějak si myslím, že bychom se mohli se Samčusem a JAnou sejít, ale zatím nenapsali, oni chtěj sraz v Chlumci, ale to je pro mě dost zbytečná zajížďka...Jirka_Z píše:Chlumec je pro me mimo trasu (Beroun - Praha - Kolin - Chrudim) aspon tak jsem si to myslel, nesejdem se v Chrudimi nekde? Vubec to tam ale neznam, museli by jste me rict, kde mam zastavit...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909