Zvýšení výkonu VN 800
Zvýšení výkonu VN 800
Ahoj Lidičky.
Třetí sezónu budu vyrážet na mém VN 800 r.v.97.Supr moto,ale trápí mne,že jsem svojí blbosxtí koupil verzi seškrcenou na 25 kW.Stále pátrám jak jí uvést do původního stavu.Kawasaki se na mne vybodla,páč jediná odpověď byla,že na tom pracují a kontaktují ASKO.Buhužel je to již 2 roky a odpovědi jsem se nedočkal.V několika moto servisech mi řekli,že to udělaj.Když jsem,ale chtěl vědět co s tim budou dělat,tak mi nikdo nic konkrétního neřekl.
Proto by jsem byl velmi rád,jestli tohle někdo řešil a dočkal se toho,že mu VN-ko jezdí tak jak má.
Přeju supr sezónu bez pádů a díky za nějaký nápad.
Ciao Pavel U-13
Třetí sezónu budu vyrážet na mém VN 800 r.v.97.Supr moto,ale trápí mne,že jsem svojí blbosxtí koupil verzi seškrcenou na 25 kW.Stále pátrám jak jí uvést do původního stavu.Kawasaki se na mne vybodla,páč jediná odpověď byla,že na tom pracují a kontaktují ASKO.Buhužel je to již 2 roky a odpovědi jsem se nedočkal.V několika moto servisech mi řekli,že to udělaj.Když jsem,ale chtěl vědět co s tim budou dělat,tak mi nikdo nic konkrétního neřekl.
Proto by jsem byl velmi rád,jestli tohle někdo řešil a dočkal se toho,že mu VN-ko jezdí tak jak má.
Přeju supr sezónu bez pádů a díky za nějaký nápad.
Ciao Pavel U-13
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
1. Zavolej do ASKA a zeptej se, jestli je v prodeji homologační kit na odškrcení
2. Objednej si ho
3. Zajdi do nejbližšího servisu a nech si ho namontovat
4. Přežij tu prudu na inspektorátu s přepisama v TP.
V podstatě ti na to dají novou karburaci.
2. Objednej si ho
3. Zajdi do nejbližšího servisu a nech si ho namontovat
4. Přežij tu prudu na inspektorátu s přepisama v TP.
V podstatě ti na to dají novou karburaci.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Zjisti co ten kit obsahuje
- vykašli se na Asko a kup si origo karburaci z Ebay z nějaké bouračky
hotovo 20
a na homologaci se můžeš vykašlat,protože pokud máš noty na velkou motorku, nikdo ti nemůže napařit pokutu že je "odškrcená" nehledě na to, že ji můžeš prodat nějakému zelenáči který ji bude potřebovat "uškrcenou" včetně původních komponentů.
Na STK to nezjistí a jediný myslitelný problém by mohl nastat kdyby jsi způsobil nehodu a šťourala v tom pojišťovna...
- vykašli se na Asko a kup si origo karburaci z Ebay z nějaké bouračky
hotovo 20

Na STK to nezjistí a jediný myslitelný problém by mohl nastat kdyby jsi způsobil nehodu a šťourala v tom pojišťovna...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: