Já bych dělal taky dvoje volby, jedny pro lidi, kteří platí daně(čili tahle první volební skupina je svéprávná a života schopná...) a druhý volby pro ty co jsou v mínusu (čili parazitujou na skupině první) pak by vláda první skupiny se starala o blaho svých voličů a vláda č 2 by živila a slibovala těm druhým...MMKS píše:Já bych dělal dvoje volby. Druhé by byly o tom, jestli minulá vláda zemi prospěla nebo ne. Pokud ne, normálně bych je trestal za vlastizradu kulkou u zdi. Myslím, že by se počet politiků hodně zúžil.
Stačilo by obnovit a udržovat tradici "defenestrací", páč naše neobměnitelné politické špičky 20let "rotují" na postech, a díky kamarádšoftu, vysávaj všecny dokola jak pijavky!farmář píše:Milane, já bych byl taky pro zodpovědnost politiků.... i v podělaným USA když někdo okrádá stát, hrozí mu sebrání majetku. Tady mu hrozí, že ho zvolí časem znova???!!!!![]()
![]()
ta první varianta je smutná...farmář píše:nitrožilně v parlamentu volně methyl... občas mám dojem,že žádná ztráta by tam nebyla dost velká!![]()
![]()
víte, jaký je rozdíl, když vybuchne bomba dejme tomu ve škole a v parlamentu? ve škole-tisíce truchlících, v parlametu-miliony totálně happy!