...to neni machrovani... naopak je to v nekterych situacich velmi prakticke, kdyz treba neni misto na nejake popijizdeni sem-tam apod.milda píše: Ať si machrujou jiný
ZRX III.
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě to jako machrování přijde,protože se mi to zdá příliš riskantní.KankX píše:...to neni machrovani... naopak je to v nekterych situacich velmi prakticke, kdyz treba neni misto na nejake popijizdeni sem-tam apod.milda píše: Ať si machrujou jiný
Tak promiň!

Každopádně si objednávám předváděčku,joo?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
takhle třeba mažu i řetěz, když nemám stojan...milda píše:Mě to jako machrování přijde,protože se mi to zdá příliš riskantní.KankX píše:...to neni machrovani... naopak je to v nekterych situacich velmi prakticke, kdyz treba neni misto na nejake popijizdeni sem-tam apod.milda píše: Ať si machrujou jiný
Tak promiň!![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
misak39 píše:takhle třeba mažu i řetěz, když nemám stojan...milda píše:Mě to jako machrování přijde,protože se mi to zdá příliš riskantní.KankX píše: ...to neni machrovani... naopak je to v nekterych situacich velmi prakticke, kdyz treba neni misto na nejake popijizdeni sem-tam apod.
Tak promiň!![]()

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Naklonit motorku a odlehčt zadní kolo je poměrně jednoduché, mažu řetěz většinou taky tak. Vybalancovat motorku a otočit ji je větší machrovinka - nikdy jsem to s REXem nedělal, ale určitě to jde. VW to dělal s GSX14000 a to má pár kilo navíc 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
no bylo by hodně praktické se to naučit. vjedu totiž do garáže do mírného kopečka a couvat ven je o držku. takhle bych to elegantně otočil v garáži. doteď jsem to otáčel asi na 30 x popojížděním dopředu a dozadu
ta předváděčka by nebyla vůbec marná - třeba na youtube. ať to všichni do jara můžeme natrénovat

ta předváděčka by nebyla vůbec marná - třeba na youtube. ať to všichni do jara můžeme natrénovat

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=wLRS4-Ax ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=F1tp18v8 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=F1tp18v8 ... re=related
Naposledy upravil(a) 666S999 dne čtv úno 26, 2009 22:21:57, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Já jsem to u Inazumy dělal tak, že jsem na takovou tu komunistickou točnu z posilovny, vypadající jako LP deska dal prkýnko a na to postavil máňu a otočil, ale měla centrální stojan. S Rexem couvám do garáže bo ho parkuju jinde, ale když bys měl nějakej hever a tohle kolečko, tak bys rexe jen zlehka přizvednul a otočil, ale naučit se ten stojánek by bylo oasi rychlejší ale zase lepší než 30x otáčet.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909