ZRX III.
No já ty originály mám, ale zatím si je jako ten zbytek origo věcí štosuju v garáži
kdyby jsi je ale doopravdy potřeboval z důvodu montáže na REXe, asi by jsme se domluvili
Pokud by jsi je chtěl na povalování v garáži, tak to se klidně můžou válet v mojí 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: origo ZRCATKA
S těma plácačkama jsem to nemyslel zas až tak zle....KankX píše:...komu se budou po tech vsech vymenach zrcatek doma valet ty originalni, pak bych o ty placacky mel zajem za nejakou symbolickou cenu...nehlaste se vsichni
Ve srovnání s těma Rizomama mě to tak nějak skočilo na jazyk... Rex is best!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
dikyZdrahy píše:No já ty originály mám, ale zatím si je jako ten zbytek origo věcí štosuju v garážikdyby jsi je ale doopravdy potřeboval z důvodu montáže na REXe, asi by jsme se domluvili
Pokud by jsi je chtěl na povalování v garáži, tak to se klidně můžou válet v mojí
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Už se zde o něm dost psalo (ZRX II.) a myslím, že na něj byl i někdo mrknout...ortel - NEBRAT!Teamgreen píše:Rexíci jaký máte názor na tohle:
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -1200.html
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Teamgreen
- Easy rider

Aha, tak se kouknu do II., díkLadis píše:Už se zde o něm dost psalo (ZRX II.) a myslím, že na něj byl i někdo mrknout...ortel - NEBRAT!Teamgreen píše:Rexíci jaký máte názor na tohle:
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
Rok výroby by snad i mohl být OK, ale je vidět neorigo stupačky, dekly pod sedlem, jak je to narychlo spasované dohromady... Ona ležela skoro každá motorka, takže výběr není jednoduchý (mě alespoň borec co mi ji prodal ukázal - tady to je vyměněný, tady je to máčklý a tady to je vařený..). Pavelka v Olomouci nemá zrovna nejlepší jméno, psali tady kluci co tam nakupovali, no a já osobně jsem si tam motorku před pár lety nekoupil jen kvůli přistupu obsluhy..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
- matt
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
našel si něco?já zatím nic je toho hafoTeamgreen píše:Aha, tak se kouknu do II., díkLadis píše:Už se zde o něm dost psalo (ZRX II.) a myslím, že na něj byl i někdo mrknout...ortel - NEBRAT!Teamgreen píše:Rexíci jaký máte názor na tohle:
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Přeposílám postřehy...(ZRX II., str. 100 a 112) 

...tak asi tak...misak39 píše:Dneska jsem videl v Olomouci u Pavelky toho Rexa se šroubem (o pár stránek dřív je fotka s Kanxovým červeným kroužkem u toho "vylepšení") Popravdě, tváří se jako hezkej, ale má čerstvě lakovanou nádrž a to dost neuměle, zedřenej dekl altíku, ty šroubiska na motor jsou taky dělaný doma pilníkem, navíc se strženým závitem, takže se mi teda moc nezdál.
Ale myslím, že ten Rex by se vyplatil tak o desítku levnější, bo před koupí bych určo nejprv nechal změřit rám a vidle-nějak na mě nepůsobil věrohodně.
Jo, a na to, kolik tam měl motorek, tak jich teda doopravdy hezkejch moc nebylo (lahůdky jako třeba štětkou natřenej rám u motorky za 120 litrů bych teda nečekal, že někdo vezme do prodeje za tuhle cenu]
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
hmmm co vy na to ,přemýšlím,že si ji vemu do sbírky a na veterán závody http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 00-zd.html
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
- DoktorZRX
- Ghostrider

Aha proto mi odlítlo, ten xindl mi je prodal bez pružinkymarek píše:Jj, Rudormi, přesně tak, musíš tu horní matku přes, aby do díry utáhl přes ten závit a z šroubu do. Tím pádem potom ta dolní matka je z a tím už to je!? Co na tom jako nechápeš??
Když už tady blbnem kolem zrcátek, mám dotaz na Doktora. Koupil jsem asi skoro úplně podobné zrcátka jako tam máš ty, to ochycení natáčení přes pružinu a šestku šroubek, nedělá to nějaké problémy, drží to dobře?
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160