ZX10R
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Víš, Honzo, desítkáři mají sebevědomí a nepotřebujou se navzájem ujišťovat, že je dobrá - oni to vědí 
Kromě toho - desina je spotřební zboží, něco jako oktávka, rex to je pro radost - třeba jako když si koupíš Spidera... Tak asi tak...
Kromě toho - desina je spotřební zboží, něco jako oktávka, rex to je pro radost - třeba jako když si koupíš Spidera... Tak asi tak...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
toho co vystavil LADIS ve vlaknu pro dedecky v te zelene bych si ja mladik koupil hned...ihned...jen nevim kde...Maverick píše:třeba MÁRTÝÝÝÝÝGEORG píše: Už se vůbec nedivím, proč jich je tolik. Oni to ostatním tak dlouho hučí do palice, až ti méně odolní podlehnou a koupí si REXE.![]()
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jinak je to jako vzdy balada o hovne...kazdej kdo se zmuze na to aby si koupil svuj sen a s nim je pak spokojen nadmiru,proklamuje pak jen sve srdecni nazory...ja si koupil zx 12...zelenou...krasnou..byl to muj nejsilnejsi sen a ZUSTANE ikdyby milion lidi rikalo ze je nanic...i ted kdyz ji mam skoroprodanou jen ze srdce a lasky k ni ji opravim tak aby vypadala co nejlepe...s peci a dokonale vcetne plamenu ktere jsem na laku vdy touzil mit...a delam to jen proto ze nad uz nebude...nikdy...a ne pro blaboly...ale srdce to veli...byla prvni...dokonala...silna...krasna...nikdo na jeji vykon nemel...byl to skvost...ted uz neni ale pro mne ano...
proto chapu vsechny kdo maj tu svou radi..tu svou nej...

proto chapu vsechny kdo maj tu svou radi..tu svou nej...
Naposledy upravil(a) MARTY dne sob pro 20, 2008 19:58:38, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Já vím bohumile.... já vímDoktorZRX píše:Já se už nenasírám, protože vím jak to klucí myslíte. Ze srandy přeci. A to platí i o tom sandálu a slovníkuElvis. píše:tohle tema se melo jmenovat Rex je mrdka aneb jak nasrat doktora
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)